No bo było zimno. Odkąd tu przyjechałem, no to jest, kurczę, pogoda taka sobie i to jest troszkę nie fair.
Chociaż wczoraj przez jakieś pół dnia było w miarę znośnie, to znaczy było ciepło, a póki co to tak naprawdę się zrobiło zimno i dziękuję Państwu za uwagę, jeśli mogę tak powiedzieć.
Dziękuję.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No to nie no, to w Warszawie może będzie cały czas jest ciepło, no nawet teraz jest chłodno, ale nie zimno, nie tak, żeby załóżmy okna zamykać, bo się nie da bez duchota, tak naprawdę ja od mojego przyjazdu, czyli od 12 lipca, tak lipca, czerwca, 13 czerwca, sorry, nie zamykałem w ogóle okien, zamknąłem, no wiadomo, że jechałem do wujka na działkę, bo wiadomo, nie wiadomo co mnie tu mogło spotkać.
Zwłaszcza, że planowałem zostać dłużej, więc wiadomo, że zamknąłem wtedy okna, bo nie wiedziałem co może mnie tu jakby spotkać, po przyjeździe, czy na przykład zalane pół pokoju, bo deszcz, no i zamknąłem okna na chwilę, jak taka nawałnica była w poniedziałek, co już mówią, że Warszawa płynie, ale to tylko na chwilę, bo po prostu nie dało się w takiej duchocie siedzieć.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Przestało tak zawiewać z deszczem, otworzyłem, bo się nie dało.
No, to planowię niestety, no niedobrze, że jak jest, jak to się ja mówię, zawsze zimno i boję się, no, ale miejmy nadzieję, że już niedługo się nie trzeba będzie bać i będzie ciepło.
Witam serdecznie, jeżeli chodzi o Białystok, to już uspokoiło się z tym deszczem, jest też zachmurzenie, ale nic nie wskazuje na to, jak na razie przynajmniej, żeby padało, było z rana, nawet po 5 rano, po 6 rano, słońce wyglądało
i najniższa temperatura według Google'a to jest 15 stopni, najwyższa 26 stopni, która ma być, a według niej obecnie mamy teraz 25 stopni, więc tak to wygląda
i
mamy nadzieję, że chyba tak już
pozostanie, bo
widać, że już samochody nie chlapią
już ulice
wyschły
i
wynosi się, że będzie już raczej
ładnie
może
przy zachmurzeniu trochę będzie
poczuwało się niższą temperaturę
niż wskazuje
ten
Google'owski termometr
to nazwę
i
chyba tak już będzie dalej
jak na razie
się z tymi ulwami
w Białymstoku uspokoiło
pozdrawiam
Witam serdecznie dzisiaj w Białymstoku i tak jak mówiłem w Bielsku Podlaskim, bo udało mi się pojechać dzisiaj, była przepiękna, słoneczna pogoda, był też taki lekki, fajny wiatr, ale taki przyjemny, taki letni, bardzo fajnie, w ogóle nie padało, może w ogóle było jakieś zachmurzenie, no i trochę wiało,
ale też było bardzo dużo mocnego słońca, że znowu obawiam się bardzo mocno, powiedzieli moi rodzice, więc te burze już w Białymstoku się uspokoiły na Podlasiu. Pozdrawiam i ulewę.
Witam bardzo serdecznie, a wczoraj w Tarnowie tutaj pogoda była również przepiękna.
Było dużo słońca, lecz jak znowu wyszedłem na spacer, znowu...
Ale na szczęście już w drodze powrotnej rozpadał się, znaczy rozpadał się, była lekka burza
i taki lekki deszczyk. Zainteresowanych odsyłam na bloga, gdyż to po prostu nagrałem.
Nagranie jest dosyć długie, ale myślę, że warto, żeby się nim zainteresować.
Nie jest to co prawda jakieś... nie jest to jakiś tam duży deszcz, ale coś tam jest.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Witam serdecznie
dzisiaj ma być u mnie słonecznie
teraz obecnie jest 21 stopni
czuwalna 21
maksymalna 27
w nocy będzie 18
wczoraj było 27 stopni
nawet więcej
bo 28
no w nocy tylko spadła temperatura
ale tak to
poza tym to
nie było nic takiego
co by
no
nie też burzy
nie było żadnej
jeśli chodzi o województwo armijsko-węzelskie
czyli Frombork
no i dzisiaj
w Fromborku właśnie mamy
obecnie właśnie jak mówiłem
21 stopni
odczuwalna 21
maksymalna 27
a 18 w nocy
pozdrawiam
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Jest duchota, gorąco, wczoraj Google powiedział, że w Warszawie nie będzie padać, dzisiaj pokazuje przelotne pojedyncze burze, no wczoraj też była duchota do 27 stopni i ani jedna kropla deszczu nie spadła, zobaczymy jak to będzie dzisiaj.
Witam serdecznie
dzisiaj w Białymstoku
drugi dzień z rzędu
bardzo piękna, ładna
słoneczna pogoda
fantastycznie
bez deszczu
gdzie drzewa
to fajny wioterek powiewał
żeby trochę chłodzić
gdzie tutaj
zostały jakieś drzewa
więc bardzo fajnie
fajnie
a co do dnia wczorajszego
to w końcu udało mi się zrealizować
100% spacer
burza mnie nie zgoniła
pozdrawiam
No to w Warszawie taka wielka burza miała być. Ja już się przygotowałem z mikrofonami, żeby nagrywać. Raz zagrzmiało, trochę polało i koniec. I to miała być burza.
Witam, nie wiem czy już kiedyś wspominałem, ja kiedyś jeszcze siedziałem na wsi, u babci, we wsi Krzywa, pod Bielskim Podlaskim, no to powiem tak, z daleka tam, bliżej naszego drodu, było słychać burze, ja się bałem, że zaraz dojedzie, ale to podżmiało, podżmiało, nawet nic nie padało i pojechało sobie, poszło dalej sobie, burza.
Czy u Pasa też były kiedyś takie burze? Pozdrawiam.
Jeżeli chodzi o Tarnów, to w dniu dzisiejszym była lekka dosłownie burza, raz porządnie uderzyło, no i tyle.
No i trochę popadało, no i oczywiście dostałem alert, że tak ma być do niedzieli.
Witam serdecznie. U mnie we Faborku wczoraj w ogóle żadnej burzy nie było. Była ładna pogoda, ponad 28 stopni, jeśli chodzi o to.
A teraz obecnie mamy 22 stopnie, maksymalna 23, ma być odczuwalna 22 i w nocy ma być 17. I pogoda jest zapowiadana, że będzie słoneczna.
Na razie jest zachmurzenie, to czytało mi na Google, ale nie ma być burz chyba, nie wiem, ale zobaczę jeszcze dokładnie.
Przeskanuję to. Pozdrawiam. Ale chyba nie, nie będzie.
Tutaj właśnie sprawdziłem dzisiaj pogodę i okazało się, że dostałem ostrzeżenie z RSO, że ma być burza w naszym powiecie, ogólnie w tych powiatach właśnie, co tam pokazane były, ma być burza i będzie padało.
Ma to się utrzymać do godziny 19 i tak maksymalnie 20.
No to to tyle co do tego.
Witaj serdeczki, no to w białym stoku, prawie dzisiaj nigdzie postanowałem sobie nie wychodzić, bo tak naprawdę nie mam dzisiaj po co, ale przez okno czuję, że też dzisiaj jest gorąco, czy burza będzie, nie wiem, nie posłyszałem, ale gorąco jest jak najbardziej.
Ja tę temperaturę, teraz nie powiem, ale przyjeżdżam z domu, nic takiego nie robiłem, tylko już to pościeliłem sobie i nadal mi się zrobiło tak gorąco, jakby nie było 30 stopni, nie wiem czy tyle jest, ale tak dla mnie się nadal zrobiło gorąco, a tyle to już to pościeliłem, więc...
Na pewno jest dzisiaj bardzo gorąco.
To była napotoda w białym stoku. Pozdrawiam.
No w Warszawie niby coś popadało, ale to tak wygląda, jak wyglądało, że trochę popadało, raz może pogrzyniało, czy tam dwa razy i tyle tak naprawdę. Dzisiaj 23 stopnie, jutro 28.
No a tutaj w Tarnowie, nie wiem czy teraz nawet słychać, ale lekko brzmi, brzmi, tak mi się wydaje.
Przed chwilą byłem na balkonie, no i jest takie, niby to słońce, niby jest gorąco, ale jest również i wiatr.
Mam nadzieję, że to jakoś słychać.
No i co?
Pewnie za jakieś pół godziny albo godzinę się pewnie rozpada, ale mogę się mylić.
No a susz mati, no to wygląda na to, że jutro w Warszawie będą upały prawie.
This site uses cookies to enhance your experience.