thunderbird nie widzę wiadomości w odebranych
Back to Problemy z oprogramowaniem#1 balteam
na o2, jak jestem na odebrane i dam tabulator, to mam info tabela, i nic więcej, spam mi normalnie czyta, co jakiś czas się tak dzieje, ktoś wie jak to rozwiązać?
#2 stefan
Powtórzę się, ale o2 i imap to porażka.
#3 DJGraco
Usuń i dodaj konto ponownie
#4 nuno69
Wspaniały program gdzie trzeba niszczyć sobie ustawienia żeby podstawa podstaw działała. Nie ma co.
#5 balteam
Wystarcza puki co restart, więc pożyjemy zobaczymy.
#6 Lowca_Androidow
Nuno, pokaż mi program, który działa u wszystkich jednakowo stabilnie i nikt nie ma z takim problemów?
U mnie w thunderbird nigdy poczta ani nie zniknęła, ani nie miałem problemów z jej otwarciem i nic z takich rzeczy, a miewałem podobne z outlookiem zarówno tym z XP jak i z tym z pakietu Office, miewałem również problemy z Windows Live i thunerbird jest narazie jedynym rpogramem z któeym nie mam podobnych problemów.
Jak to mówią, jak się psa uderzyć to się zawsze kij znajdzie.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#7 DJGraco
Dobra, Łowca daruj sobie. Go i tak nie przekonasz. Wg niego tb to gówno i gównem pozostanie.
#8 daszekmdn
Nuno, jeśli nie umiesz pomóc, to się nie produkuj.
#9 nuno69
@Łowca Outlook (oryginalny) u nikogo, kogo znam a znam tych osób wiele nie powodował problemów. Oczywiście mówię o regularnie aktualizowanym Outlooku 365