Foobar 2000
Back to Oprogramowanie#121 nuno69
Gracjan, pie*dolysz głupoty z brakie mmożliwości ustawienia winampowych skrótów. Chyba serio F2K trzeba odświerzyć w Tyflopodcaście.
#122 DJGraco
No to nuno wytłumacz mi jak to zrobić by nie kolidowało to z interfaceem programu. Ja wiem, że można zrobić skróty z ctrlem albo shiftem, ale mi chodzi o te skróty bez ctrla i shifta.
#123 nuno69
Ale nie koliduje. Po prostu Tabem przechodzisz z okna playlisty, albo wgl je wywalsz z edytora interfejsu
#124 DJGraco
A poruszanie się po pasku menu?
#125 johnson
U mnie hyba może kolidować. Od z do b zrobiłem z prawym altem, a strzałki z ctrl'em. Hyba to było z 6 lat temu. Ważne, że chodzi.
#126 DJGraco
Mam następujące pytania
1. Czy da się w foobarze ustawić skrót na podejrzenie załóżmy pięciu ostatnich sekund utworu?
2. Czyda się ustawić skrót zatrzymaj z fade out tak jak to jest w winampie? Od razu piszę nie chodzi mi o fade out przypałzowaniu i przewijaniu.
3. W opcjach playback mam coś takiego
With RG info: suwak 50
Without RG info: suwak 50
DO czego to słóży?
#127 DJGraco
Post do wywalenia mówiło mi niby błąd a wpis się i tak dodał
#128 DJGraco
I kolejne pytanie. Jak zmienić formatowanie utworów na playliście?
W pomocy niby to jest, ale jak to zmieniałem to i tak nie chciało mi działać i formatowało po swojemu. Gdzie mu mam to zmienić?
#129 nuno69
Ale co maszna myśli przez formatwanie
#130 DJGraco
No żeby nie wyświetlało mi się np jakieś na kyju informacje, których nie potrzebuję. Mniej więcej wiem jak powinno to wyglądać, ale nie wiem w jakim miejscu ustawień to wklepać żeby działało.
Chodzi o kolejność album artysta itd co ma być a co ma nie być.
#131 nuno69
Jezu Gracjan przestań z tym denisowaniem. Jutro CI powiem co i jak
#132 DJGraco
O,
zauważyłem pewną rzecz.
Foobar lekko ucina początek pliku o kilka milisekund przynajmniej jeśli chodzi o format WAV.
To już dyskfalifikuje ten odtwarzacz dla mnie.
#133 nuno69
To masz jakiś dziwne ustawienia
#134 DJGraco
A czy odpowiesz mi na pytanie jak sobie customić wyświetlanie utworów na playliście.
Plik podeślę prywatnie ciekaw jestem jak u ciebie to zadziała. Może faktycznie mam dziwne
#135 DJGraco
Niestety na mp3 jest ten sam problem, więc to nie od formatu chyba zależne
#136 nuno69
Settins > Display > PlayList
#137 mojsior
mi tam foobar nic nie ucina
#138 Pitef
Mi też nie. Korzystam od kilku lat na tych samych ustawieniach i lata jak szalony.
#139 DJGraco
Hm to musielibyście sprawdzić ten plik, ale to na priv proszę się po niego zgłaszać te osoby, które będą chciały otrzymać, bo to jest utwór muzyczny a wiadomo lepiej za prawa nie polecieć.
#140 DJGraco
Już wiem czy, problem jest spowodowany. To wina wasapi. Czy da się w foobarze ustawić direct sound? Nigdzie nie mopgłem znaleźć takiej opcji