Forum

Polowanie na pisanki

Archiwum Eltena

Poprzednia 25 / 26 Next

pajper

#481 ·

1 likes
Wybaczcie, zapomniałem napisać w wiadomości. Kody są ważne przez 90 dni.
Tak, możecie je rozdać w ramach konkursów itp. itd. to już od was zależy, róbcie z tym, co chcecie. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

pates

#482 ·

Dzięki za zabawę jeszcze raz!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

martinus

#483 ·

jeden pakiet mam już aktywny, ale kolejnego kodu nie mogłem wykorzystać pomimo komunikatu, że pakiet został aktywowany na liście widnieje, pakiet kurier, nieaktywny
May the force be with you!

pajper

#484 ·

1 likes
Potwierdzam problem. Prześlij mi na PM użyte przez Ciebie kody, które nie zadziałały, to je wyresetuję.
#StandWithUkraine

Zuzler

#485 ·

1 likes
Ważne przez 90 dni, czyli ich użycie musi się odbyć w ciągu 90 dni czy do 90 dni będą działać pakiety? Niby pisałeś, że można sobie przedłużyć jeden pakiet wszystkimi kodami, ale wolę się upewnić. W końcu sama mam mnóóóstwo dni.

pajper

#486 ·

4 likes
nie nie, trzeba ich użyć w ciągu 90 dni. Czyli możesz nawet użyć za 89 dni i przedłużyć o te 56 razy 3.
#StandWithUkraine

Julitka

#487 ·

Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

papierek

#488 ·

1 likes
no właśnie, bo pytanie co z tymi, którzy mają sponsora
po co mi sygnatura?

pates

#489 ·

Ja się obawiam, że tak się nie da, ale zato można zrobić coś innego.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Celtic1002

#490 ·

O, podpinam się do pytania.
-- (Julitka):
Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kosa12

#491 ·

1 likes
Ja prubowałem włączyć pakiet, ale pokazuje mi się błąd.
A robiłem wszystko dobrze.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

balteam

#492 ·

no ja tam mamdo maja 1 z pakitów, więc się da raczej sponsora wydłużyć poniekąt.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Wiolinistka

#493 ·

1 likes
Ja też nie mogę, próbowałam z dwoma

Julitka

#495 ·

1 likes
@Balteam Ale to teoretycznie nie powinno być możliwe, bo ja te wszystkie pakiety mam nieaktywne, a aktywny mam pakiet Sponsor.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

balteam

#496 ·

@Julitka, po prostu ten tygodniowy pakiet wrzuciłem na kuriera z 2 miesiące temu i kończy mi się sponsor 24 kwietnia, a kurier tydzień później.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

johnson

#497 ·

Ale jajcy. Nie zauważyłem, że za coś pisanki złapałem. Espeak hyba mi temat zagłuszył. xd

Monte

#498 ·

A czy mogę sponsora włączyć tymi kodami? Czy się nie da? nie to, że chciałabym tak zrobić, tylko pytam.
Give me a sign.

balteam

#499 ·

nie da

Monte

#500 ·

Aha.
Give me a sign.
Poprzednia 25 / 26 Next