2 likes
Cholera, gonią mnie.
1 likes
Dawidzie, a jak to jest. Jest jakaś dzienna pula pisanek czy t wszystko losowo leci? W ogóle, ile jest wszystkich pisanek w całej grze?
2 likes
Nie nie, to wszystko losowo leci. Ale każdego dnia na razie mniej. W sensie ja codziennie ręcznie uruchamiam 12-godzinny skrypt losujący, ale ustawiam go na coraz mniej pisanek, bo gdyby sypało ich się każdego dnia tyle, co w poniedziałek, to byśmy wyczerpali wątki przed końcem gry.
2 likes
Rozważam pod koniec gry jedno małe szaleństwo, ale to na razie tylko taki pomysł. Czyli np. przez ostatnie 2/3 godziny respawn pisanek we wszystkich wątkach, w których były. :D
1 likes
Żeby w każdym wątku, w którym do tamtej pory pojawi się pisanka, pojawiła się druga. :)
1 likes
Fajny pomysł.
-- (pajper):
Żeby w każdym wątku, w którym do tamtej pory pojawi się pisanka, pojawiła się druga. :)
--
-- (pajper):
--
3 likes
Nie, bo tam już pokończyły się w nich tematy, jak coś to powybieraj z 100 temató z różnych grup i powrzucaj tam pisanki w jednym momencie, tak z 100 wątków.
1 likes
Ooo, to może być ciekawe, sto pisanek jednocześnie,ludzie nie wiedzieli by gdzie pisać.
-- (balteam):
Nie, bo tam już pokończyły się w nich tematy, jak coś to powybieraj z 100 temató z różnych grup i powrzucaj tam pisanki w jednym momencie, tak z 100 wątków.
--
-- (balteam):
--
1 likes
Dalej napisz wiadomość do nieznanego użytkownika piszczy jako nowe, czy zostało zmienione, że muszę napisać sam do kogoś czy wystarczy, że odpowiem jak ktoś do mnie napisze? Wcześniej tak było, a teraz nie wiem.
1 likes
Kochani, rozważam umieszczenie w jednym z górnych wpisów listy użytkowników z ostrzeżeniami dot. powielających się postów pisankowych, pisania rozmytego i na krawędzi tematu.
Jak tak dalej pójdzie, dogadamy się z moderacją i posypią się ostrzeżenia i bany.
Jak tak dalej pójdzie, dogadamy się z moderacją i posypią się ostrzeżenia i bany.