2 likes
No tak, jednak czasem, wiadomo, że nie w wypadku 5 wiadomości z rzędu pisanych, ale jednak bywa tak, że szybciej się wciśnie wyślij, niż dokończy się myśl. To znaczy, myśli się, że myśl skończona, a tymczasem za chwilę przychodzi refleksja, że coś jeszcze trzeba dopowiedzieć. Ja mam tak często, tak w wypadku wątkó pisankowych, jak normalnie. Wtedy wolę napisać drugą wiadomość zaraz po ierwszej, żeby ci, którzy czytają mogli się odnieść do całości tego, co powiem, nie tylko do pierwszej części, którą zdążą przeczytać. Nie muszę wiedzieć, szczególnie, jeśli dyskusja toczy się dynamicznie, że ja coś tam sobie dopisałam.
3 likes
Jeżeli jakaś refleksja przyjdzie już po wysłaniu, no to wiadomo, że trzeba nowy post napisać, ale jeżeli umyślnie go skracasz tylko po to, by za drugi dostać pisankę, no to trochę lipa.
Witam. Albo ja jestem głópi ale tego określonego dźwięku nie słyszę. Przeglądam właśnie fora i wontki i niestety nic. a wszystkie dźwięki eltena wszak słyszę cni panowie. Więc jak to jest?
1 likes
No teraz tylko jedna pisanka, wejdź sobie po prostu we wszystkie grupy rekomendowane i tam powinna być
Wreszcie usłyszałem chyba ten dzwoneczek, dźwięk pisanki,ale jest ona na rosyjskim forum.
Edited
1 likes
No teraz tak, ale za jakiś czas na pewno się jeszcze pojawią i na polskich :)
1 likes
Ciekawe jak. Jeśli będę pisać w kółko "spasiba", to mnie zdyskfalifikujecie. :D