Witajcie! Nie wiedziałam jak krótko w temacie opisać taki program, mianowicie chodziło mi o program, który będzie w stanie skonwertować wszystkie zaznaczone dźwięki albo folder dźwięków do innego formatu na Windows. Oczywiście zależy mi na tym, aby program był dostępny. Znacie może takie cudo?
Format Factory jest fajny, choć wymaga nawigacji chierarchiicznej, przynajmniej wymagał kilka wersji temu, bo dawno go nie używałem. Wiem, żeś obyta z terminalem jest, przeto jako alternatywę mogę także zaproponować konsolowe narzędzie ffmpeg, którego od kilku lat używam jako głównego konwertera. Też sobie radził z konwersją audio programik Jet Audio, dostępniejszy od Format Factory, ale prawdę mówiąc ja wolę FF.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Co do obsługi ze screenreaderem: jeśli plik lub folder wyślemy przez opcję "Wyślij do" to nie trzeba nawigacji obiektowej używać. Dalsze drzewko z parametrami jest już dostępne choć nie możemy sprawdzić co jest w nim zaznaczone. Ostatnio nauczyłem obsługi tego osoby, która raczej nie posługuje się nawet kursorem Jaws.