EltenLink

xiaomi poco m3 moje przemyślenia

Back to android

#61 misiek

Albo nawet serii G.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-18 01:23

#62 mucha

no seria G była zajebista, jeżeli chodzi o serię K to słyszałem, że to totalne nieporozumienie

2022-04-18 21:11

#63 pates

Lg v 40 to był sprzęt jak się patrzy, albo stary już g7.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-04-18 21:43

#64 misiek

Seria K to budrzetowce po 1 zeta u operatorów, gdzie wszystko sobie od nich lepiej radzi.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-19 01:43

#65 JM

-- (adelcia): Używałem Xiaomi mi mix 3 i tam też był ten sam problem. co ciekawe problem jest tylko z literą l - żadną inną. Jak chcesz wpisać l musisz najpierw normalnie wcisnąć l czyli punkty 1 2 3 a potem literę a czyli punkt 1 i wtedy l się wpisuje. Przynajmniej u mnie tak to działało.
iiii niefajnie.
spróbowałam sobie zainstalować i soft brayle keyboard, ale w niej jest dokładnie ten sam problem.
czyli a wpiszę, b tak samo, k teś, ale l już nie.

--

2022-05-05 12:52

#66 JM

mam Nokię 7 i tam działa wpisywanie brajlem wszystkich liter, więc w 7.3 też powinno być ok.
m tes nadal dzialajaci xiaomi mi a3, wiec mega sie spiesic niemusze.
tym bardziej mze jednak nokia bedzie mojm zdanmiem droga, a motorola moto g5g tes unas kostuje 260euro.
wiec narazie dalej uziwam xiaomi mi a3 a potem sie zobaczy.

bardzo mi sie niei podoba ze motorola obiera dwie drogi.
1 albo sobie kup tani telefon bez kompasu
2 albo sobie kup drogi z kompasem, nfc i 5g.
oni w srod nowych modeli nie maja wersji albo bez 5g, albo ze nfc nie a kompas tak.
wiec no niewiem zobaczymy co i jak.

--

2022-05-05 12:55