2 likes
Aha. :D, to raczej Patesowi wyjaśniaj bo to jemu chyba coś silnik nie styka :D
ja nie przeżywam. @daszek nie wszyscy muszą się wszystkiego domyślać, ale to co napisał teraz hryniek zrozumiałem. Zresztą jeśli rozmawiamy o playlistach eltena to pisałem o ekranie mówiąc o eltenie
2 likes
Dobra, ludzie, dajcie spokój. Ja np. nie słucham książek na smartfonie, tylko na MP4, bo po prostu "nie lubię" i też "nie lubię" jak mi ktoś wali argumentami, które do mnie nie przemawiają. Ktoś woli KP jako odtwarzacz? Ok, jego sprawa. Fakt, trochę to utopijne (utopiejne?), ale każdy lubi co innego.
ej ludziki kochane, czy udalo się komuś z archiwizować te gry co były typu skeed i long jump bo ja nie zdąrzyłem już pobrać :( :c
ja posiadam, te, co pates wrzucał do plików udostępnionych
Ale to i tak niewiele daje. Bo jak klnago nie ma, to nie da się grać.
właśnie zauważyłem, że niewszystkie programy zewnęczne działają bez łończenia się z serwerem.
Ja też mam i da się grać, ale bez wysyłania wyników oczywiście.
ja wystawiłem wszystkie działające, pominąłem bezużyteczne takie jak transtool i niedziałakjące jak poll creator
A ja to bym chciał, żeby ktoś odzyskał stare posty Marka Dyrektora. Tego oryginalnego, jeszcze przeze mnie zakładanego. Jezu. Co ja wtedy w głowie miałem? :D
2 likes
Obawiam sie, ze tego to już dawno nie ma .WYedytowane przez moderację i tyle.
Przepraszam, ale czy moge dostać bez pośredli ling do wszystkich tematów dźwiękowych Klango?, bo naprawde nie jestem wstanie hm tego pobrać.
Masz na angielskiej społeczności na forum hyba computers and science, hyba tak to się nazywa. Znajdź tylko posta, w którym pisałem, że zmieniłem nazwę pliku na klangosounds i tam hyba link do yandexa powinien ci zadziałać.
i zadziałał. mam już pobrane