Cooo?
dawaj live z mną z CP.
Joł!
Wróciłem na końcu kwietnia i wrzuciłem kilka nowych eleganckich letsów.
Teraz ktoś pomyśli, że znów rzuciłem i długo nic nie będzie, ale spokojnie. Jak wyzdrowieje, to będę nagrywać.
W sumie coś Wam bez komentarza wrzucę ;)
Wróciłem na końcu kwietnia i wrzuciłem kilka nowych eleganckich letsów.
Teraz ktoś pomyśli, że znów rzuciłem i długo nic nie będzie, ale spokojnie. Jak wyzdrowieje, to będę nagrywać.
W sumie coś Wam bez komentarza wrzucę ;)
CP, lób SBYW.
A na przekur :P Zrobię ze sbyw jak wstanie. Każdy coś dla siebie znajdzie przecież.
Z CP do czasu aż nie wprowadzą jakiegoś nowego trybu nie będę nagrywać, bo po co wciąż to samo? Nie chcę zanudzić ludzi.
Z CP do czasu aż nie wprowadzą jakiegoś nowego trybu nie będę nagrywać, bo po co wciąż to samo? Nie chcę zanudzić ludzi.
jak co wstanie? SBYW działa.
Chciaało by się. Myślę nad Night of parasite.
Czy chcieli byście, abym wrzucał mega krótkie odcinki bez komentarza? Tego trochę jest. :) W czasie gdy nie nagrywam, albo nie mam czasu na montarz chyba lepsze to, niż pustka :). Nie trzeba ich montować.
Czy chcieli byście, abym wrzucał mega krótkie odcinki bez komentarza? Tego trochę jest. :) W czasie gdy nie nagrywam, albo nie mam czasu na montarz chyba lepsze to, niż pustka :). Nie trzeba ich montować.
breed memorial
nagraj.
nagraj.
1 likes
Z komentarzem oczywiście będą, tylko chodzi o taki wypełniacz, gdy nie będę miał czasu czegoś zmontować lub z komentarzem nagrać
Jest. Dawaj breeda.