Oprogramowanie

Programy jakich używacie

Started by Bartek1 76 posts last post 4 years ago Page 4 of 4

#61 1 like

MPCHC.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#63 1 like

Skoro umiesz, to po co robić to z kimś?

Wybrać z folderu nie problem.

#67 Edited

To przechodzi do folderu i wybiera dwuklikiem jak w każdym odtwarzaczu? Większość z nich i tak używa pewnie Windows media player czy obecnej muzyki groowe.

Hmm spróbuj Foobara2000 @Misiek. On ma całkowicie dostępny edytor playlisty chociażby, i jak np załaduje się do niego cały folder z muzą to można różne fajne rzeczy robić, np mieszać tracki albo właśnie przełączać się pomiędzy nimi w prosty sposób.

Oj Misiek Misiek. Nie wciskam, ale takoż zachęcam do Foobara.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Ja wysłałem Miśkowi moją konfigurację i napisał mi, że puki co jest OK, ale i tak puki co to nie jest to TEN odtwarzacz.

Nigdzie nie napisałem nic, że wciskasz. I widzę, że mą listę trzeba zaktualizować, bo się pozmieniało. Przeglądarka Chrome, odtwarzacz muzyki Aimp zamiennie z Media player classic, chodź ten drugi raczej do filmów, ale co tam. Do filmów powrót do Mpc hc, którego używam od wielu lat, jak widać z przerwami. Potplayera porzuciłem jak zaczęli piepszyć w dostępności. Do nagrywania płyt Cd burner xp. Do nagrań Goldwave, do nagrań muzyki z internetu Xmplay i czasem jako odtwarzacz muzyki też.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

pluma, pidgin, brave, spotify, vlc, audacious, reaper,

O, to AUdacious jest dostępny?
Muszę w takim razie wypróbować

Nie jest, na Windowsie na pewno nie.

Chociaż może, jak na qt przeszli.