Wystąpił błąd podczas próby zamiany istniejącego pliku: Błąd podczas wykonywania DeleteFile; kod 5. Odmowa dostępu.
Możesz ponowić nieudaną czynność, zignorować ją i ominąć ten plik (niezalecane) lub przerwać instalację. --------------------------- Przerwij Ponów próbę Ignoruj ---------------------------
Jeszcze jedno. Przejście do ostatniego wpisu to ctrl+. jaki jest skrót do przejścia do pierwszego wpisu? Pod F1 mówi mi ctrl+ i nic po tym plusie nie ma. Page up u mnie ni edziała w wątkach - nie przechodzi mi do pierwszego wpisu - page up działa na głównym forum i w podforach le jak już wejd wejdę do wątku to nie przechodzi po wątkach ostatni pierwszy.
na swoim poście dajesz alt i na końcu w menu w prawo masz moderacja tam wchodzisz i masz edycję. Edycja to chodzi o to, że masz pole tekstowe. Zaszłość z klango
aan otak sorki. to dotyczy wiadomości. usónołem wszystkie wiasdomości wysłane, i gdy wchodze w wiadomości to po komunikacie że niemam żadnych wiadomości, i po ukazaniu pustej listy, jak dam menu to właśnie to wyskakóje
Kolejny błąd. tym razem przy prubie sprawdzenia długości utworu na youtube. wrong number of arguments(0 for 1) Section001:348:in `play'Section001:348:in `play'Section063:328:in `youtubesearch'Section063:230:in `loop'Section063:511:in `youtubesearch'Section020:3:in `main'Section072:29Section072:26:in `loop'Section072:33
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale na początku alt rozwija menu i tu mamy dwa skroty - c - społeczność i M (albo N) wiadomości, ale M to przecież media, a n to narzędzia - czy nie powinien tu być skrót W?
Druga sprawa - kwestia odświerzania - ale poprzses skrót np. F5 - żeby mi się odświerzyło forum czy lista wiadomści priv musze wyjś i wejś - mile widziany skrót do odświerzania
Łowco, skrót jest różny w zależności od menu, w którym jesteś. Czyli rozwijasz altem menu, c jest do społęczności, m jest do mediów itd. WIęc jeśli skrótami chcesz wchodzić w wiadomości musisz najpierw nacisnąć c, rozwinie się społeczność, i potem m żeby przejść do wiadomości. Czyli np. jak idziesz na listę zalogowanych, najpierw naciszkasz c, społeczność, potem u, użytkownicy, a potem o, jako lista zalogowanych.
OK - już wiem, ale to była moja, a raczej nie moja a gadaczki pomyłak bo ja za każdym razem jak uruchamaiam menu altem to mi gada c społeczność ma wiadomości