Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#921 denis333
natomiat ja zauważyłem, że ta reagcja na polecenia klawiszowe zależna jest od szybkości syntezatora mowy
ustawianej z poziomu eltena. nie zależnie od tego, czy korzystamy z nvda, czy z wbudowanego syntezatora
mowy.
#922 hryniek
To się pewnie też w obsłudze okna mieści, gdzieś pod rodze musi być wąskie gardło, aha.. Test z 7 zipem
robiłęm na 4 wontkach co by mi systemu nie zamrażało, ale zobacz sobie jak masz Aidę co się stanie jak
mu gpu i tylko gpu zaznaczysz, nie wiem czy masz deydykowaną grafę, ja mam, ale wyłączoną teraz, ale
ciekawi mne jak zareaguje
#923 johnson
Nie wiem, czy propo mogę tu zapodać, ale jak już tu wpadłem no to. Czy mógłbyś dać możliwość wywalania
statusów? Nie wiem, czy sporo ludzi chciałoby mieć koniecznie w danym momencie cały czas cośtam przy
swoim kontakcie.
#924 hryniek
ja to spacją rozwiązuję.
#925 Celtic1002
Najprościej jest skreślić i dać Enter. Mnie się tak wydaje.
Anna Frankowska
#926 lukasz1993258
nie. to nie pomaga. lepiej faktycznie dać spacje
#927 daszekmdn
Wpadł mi do głowy jeszczed jeden pomysł, może moderatorzy też mogli by dawać odznaczenia?
#928 lwiczka
to jest dobry pomysł,
#929 hryniek
A ja tu widzę możliwość nadużyć, np. każdy moderator by sobie nadawał to co uważa, że powinien mieć,
a nawet pomijając
wszelkie nadużycia, każdy inaczej ocenia. raczej taka polityka jak jest teraz
jest bardziej sprawiedliwa.
#930 denis333
Najsprawiedliwszy był by automat, przynajmniej w niektórych przypadkach, np: za logowanie się non stop
przez 10 dni, można by było nadać rangę stały bywalec.
#931 lwiczka
no, bo Dawid nie zawsze ma czas na te odznaczenia i tak ma mega dużo rzeczy do roboty więc, automat zalatwil
by sprawe
#932 longshoot
co parawda to prawda, automat moim zdaniem to jest dobre rozwiązanie
#933 denis333
Może nie na szystko, ale na przykład który podałem powyżej sprawdziło by się to znakomicie.
#934 hryniek
Na część tak, ale np. konsultanta czy dźwiękowca tym nie załatwisz, musiałaby być np. jakaś lista słów kluczowych po której
onoby to interpretowało i nawet gdyby się jakimś cudem udało zrobić coś takiego, a szczerze wątpię, to wystarczyłoby zaspamować
tymi słowami żeby zdobyć odznaczenie. ;P
#935 jamajka
Dźwiękowca jasne, że załatwisz, kto wrzucił temat, ten to ma. WIec to może nie jest automatyczne, ale
całkiem jasne. Konsultant, to rzeczywiście sprawa indywidualna.
#936 hryniek
No cóż, nie mogę Ci odmówić racji. wystarczyłoby skojarzyć autora tematu z tematem, co już nawet jest zrobione
i dorobić tylko automat. i nawet nie trzeba oddawać formularza do wrzucania wszystkim, tylko zostawić to
tak jak jest
#937 mojsior
A ja znalazłem buga z zaznaczaniem całych słów, kiedy jestem w polu edycji np redagowania wątku.
Kiedy naciskam ctrl +shift + strzałka w prawo, zaznacza się w kółko na okrągło wyraz na którym jest aktualnie
kursor, i muszę zaznaczać znak po znaku, oczywiście mógłbym puścić shift i z klawiszem ctrl wybrać kolejny
wyraz ale wtedy odznacza się ten który poprzednio zaznaczyłem
#938 lwiczka
mi kiedy zaznaczałam zaczelo cykać i skończyło dopiero po restarcie eltena
#939 longshoot
WYSTARCZY NACISNĄĆ WTEDY NP CTRL I STRZAŁKĘ I DZIAŁA
#940 lwiczka
oo dzięki za info