Przepraszam, bo ja dalej nie wiem czym i jak się je te grupy? Zarówno w rekomendowanych jak i w otwartych są te same fora, tylko w innej kolejności. A poza tym to ja nie wiem czy i w jakiej grupie jestem i jak mam to sprawdzić. Przepraszam, ale ja strasznie jestem niegramotna i w ogóle.
jak nie wejdziesz w grupę, daj alt, i w lewo prawo strzałkami patrzysz czy masz dołącz do grupy czy opuść. jak dołącz, to nie jesteś. narazie to jeszcze nie działa jak trzeba i wszędzie po kilka razy są grupy
Troche nie rozumiem jak działają te grupy przypuśćmy jestem na grupie polska społeczność eltena w której nie jestem członkiem, a mogę przeglądać fora dla tej grupy a nawet odpowiadać na wątki, co chyba nie powinno mieć miejsca. Co na chwile obecną daje dołączanie do tych grup
jak chodzę po grupach jestem na informatyce, wejdę w wontek pierwszy, potem wyjdę i w lewo cofnę się strzałką, to przeskakuję na kulturę, kursor czasami nawet często zmienia po prostu położenie, nie zapamiętuje pozycji grupy.
U mnie jest pusta lista, wtedy gdy trzeba wybrać miejsce,z którego załączyć plik. Tak samo przy pobieraniu. I nie ważne, czy to blog, czy wiadomości, czy pliki udostępnione. NIdzie nie mogę nic wrzucić, ani znikąd pobrać.
A ja mam inny problem. Chciałam pobrać nową betę, a tu Elten wrócił mi do stabilki. Gdzie mogę pobrać najnowszą betę? To znaczy z zarządzania programem nie mog bety pobrać.