kilka razy tak z godzinę temu przez moment pojawiał się komunikt przy logowaniu, błąd, a potem błąd bazy danych chyba, ale nie jestem pewien, 2 razy restart i wróciło wszystko do normy.
Stała się dziwna rzecz- dostałem nowy komentarz na blogu i jednocześnie przeglądałem forum. Po przechodzeniu tabem Elten za każdym razem oznajmiał dźwiękiem co nowego.
Nie wiadomo dla czego odznaczenia są po angielsku, nie wiem, czy tylko w betach, czy w stabilkach tećż.
Nie działa forum na eltenie a oto co wyskakuje private method `split' called for ["-1"]:Array
Section064:630:in `getcache'Section064:14:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
Section064:630:in `getcache'Section064:14:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
już działa faktycznie
Ludkowie. :O Coś was ten Elten nie lubi. Ja jestem na becie, i wszystko mi poprawnie działa, jak na razie. Poza wstawianiem/pobieraniem plików gdziekolwiek i skądkolwiek. Bo wszędzie jest albo pusta lista, albo foldery, których nie da się nijak rozwinąć. ;) Ale to od dawna w sumie, także to nie wina nowej wersji
Faktycznie elten o pełnych przymula i to kąkretnie.
1 likes
W związku ze zmianami po stronie serwera, w betach 31 i 32 na liście forów podawane mogą być (a nawet na pewno będą) błędne liczby ilości wątków, wpisów itp.
Problem jest znany i rozwiązany będzie w becie 33.
Problem jest znany i rozwiązany będzie w becie 33.
1 błąd, gdy sie wylogujemy, i zalogujemy znowu na sfoje konto, to wustawieniach trzeba na nowo zaznaczać automatyczne logowanie.
1 likes
Nowa beta, oznaczona 33, to kolejne implementacje w kierunku obsługi grup.
Poprawiłem przetwarzanie roli członków, do tego obsługiwana jest już lista członków, język grupy oraz automatyczne dołączanie do grup rekomendowanych przy umieszczeniu pierwszego wpisu.
Poprawiłem przetwarzanie roli członków, do tego obsługiwana jest już lista członków, język grupy oraz automatyczne dołączanie do grup rekomendowanych przy umieszczeniu pierwszego wpisu.
1 likes
W becie 34 skończyłem prace nad podstawową obsługą grup.
Jest już pełne wsparcie dla dołączania i wypisywania się z grup, banowania i odbanowywania użytkowników, mianowania przez administratora moderatorów, tworzenia, modyfikacji i usuwania forów.
Nie ma jeszcze systemu zaproszeń do grup ani ich tworzenia czy usuwania.
Jest już pełne wsparcie dla dołączania i wypisywania się z grup, banowania i odbanowywania użytkowników, mianowania przez administratora moderatorów, tworzenia, modyfikacji i usuwania forów.
Nie ma jeszcze systemu zaproszeń do grup ani ich tworzenia czy usuwania.