Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2721 misiek
Ja tylko się zapytałem czy niema na stronce. O co chodzi?
--Cytat (jamajka):
Mi się z narzędzi aktualizuje do bety, tylko w co nowego nie ma. Łysy, jak ci nikt nie pomógł, nie znaczy, że jemu nie wolno poprosić, nie?
--Koniec cytatu
#2722 pajper
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2723 matius
Ciekawe, bo mi normalnie pokazało w co nowego i się zaktualizowało.
#2724 dash
Nie wiem gdzie to dać, ale najwyżej ktoś przeniesie.
Zalogowałem się na konto Windowsa, nie używane z 3 lata gdzie zainstalowany w appdacie był Elten 1.38.
Program się nie odpalił, ale uruchomiłem plik downloadelten.exe z tego samego folderu.
Stała się rzecz, której się nie spodziewałem.
Oto teraz piszę do Was z owego konta na PC z wersji Eltena 2.284. Pajperze, gratulacje, że mimo tylu lat stary downloader nadal potrafi pobrać najnowszą wersję, że jest dla niego wsparcie.
Jeśli ktoś zawita tutaj ponownie po kilku latach, będzie mógł pobrać nową wersję starym downloaderem i nie będzie problemu. :)
BTW, od ostatniego razu, gdy korzystałem z domyślnego tematu widzę, że niektóre dźwięki się zmieniły na spokojniejsze.
#2725 misiek
Tylko się cieszyć. Brawoo!!!
#2726 Milena132
Nie działa skrót shift+f9.
#2727 daszekmdn
A do czego on ma być?
#2728 matius
Pokazuje kto jest zalogowany.
U mnie działa.
#2729 DJGraco
Mileno, masz stabillkę czy betę?
#2730 iskierka1983 Archived
Hejka!
Gdzie w najnowszej becie jest usuń konwersację, lub usuń wiadomość?
#2731 monstricek
Boże, wkońcu moge korzystać z bety eltena i pisać z polskimi znakami. Dawidzie, thanks, thanks i jescze raz thanks. Aby to działało i dalej.
#2732 Milena132
Aktyalnie betę.
--Cytat (DJGraco):
Mileno, masz stabillkę czy betę?
--Koniec cytatu
#2733 misiek
Iskierko- czy pobrałaś betę ze stronki?
#2734 iskierka1983 Archived
Nie, pobrałam z linku, który wrzucił Pajper.
#2735 misiek
Aha- i już działa?
#2736 iskierka1983 Archived
Nie da się usuwać wiadomości i konwersacji, nie widzę takiej opcji, ale reszta działa.
#2737 Paulinux
Wiadomości pojedyncze się da, trzeba stanąć na wiadomości i pod altem poszukać odpowiedniej opcji
#2738 iskierka1983 Archived
Oki, już to zauważyłam, ale szkoda, że całej konwersacji się nie da.
#2739 iskierka1983 Archived
Jeszcze jedna rzecz mi się nasunęła.
Jak robimy porządek w konwersacjach i kiedy usuniemy wszystkie wiadomości z całej konwersacji, powraca nam na tak zwany pulpit eltena, a moim zdaniem nie powinno tak być, bo usuwam na przykład jedną konwersację, a chciałabym przejrzeć następną konwersację, to powinno mnie przenosić do skrzynki z pozostałymi konwersacjami, a nie na pulpit i znowu trzeba wejść i pamiętać, przy której konwersacji jesteśmy.
Przydałaby się też liczba konwersacji i wiadomości w konwersacjach.
Nie wiem, czy mnie zrozumieliście.
#2740 daszekmdn
Mi wspominany skrót działa. Może inny program tego używa.