Pojawiło się w śledzonym wątku nowy wpis a jak wchodzę w co nowego to nie ma nic nowego :D
Dodatkowo przy logowaniu NVDA czyta mi hasło zamiast klepać gwiazdka, gwiazdka, gwiazdka
Kolejne błędy.
Nie iwem czy tylko u mnie, ale nowsza wersja jest jakaś zamulona, starszą mam portable wprawdzie, ale
działa dużo sprawniej.
To raz, a dwa - uruchomiłem nową wersję i chciałem utworzyć wersję przenoścną i tworzy, ale bez względu
co oznaczę tworzy mi jeden plik - tworzyłem dwa razy - raz z zaznaczoną opcją aby utworzył jeden pli,
a drugi raz nie zaznaczałem tej opcji i w obu przypadkach mam jako jeden plik
Nie iwem czy tylko u mnie, ale nowsza wersja jest jakaś zamulona, starszą mam portable wprawdzie, ale
działa dużo sprawniej.
To raz, a dwa - uruchomiłem nową wersję i chciałem utworzyć wersję przenoścną i tworzy, ale bez względu
co oznaczę tworzy mi jeden plik - tworzyłem dwa razy - raz z zaznaczoną opcją aby utworzył jeden pli,
a drugi raz nie zaznaczałem tej opcji i w obu przypadkach mam jako jeden plik
Może chodzi o konwerter przy pobieraniu z Youtube
1 likes
Chodzi o konwerter plików audio.
Co do ilości nieprzeczytanych. Dziwne, bo u mnie czyta bez problemu.
Co do ilości nieprzeczytanych. Dziwne, bo u mnie czyta bez problemu.
A u mnie nie, u mnie czyta tylko ilość wpisów.
No i to logowanie - za każdym razem przy uruchamianiu muszę wpisywać login i hasło (w portable nie) i
to tworzenie wersji przenośnej - w obu przypadkach tworzy jeden plik
No i to logowanie - za każdym razem przy uruchamianiu muszę wpisywać login i hasło (w portable nie) i
to tworzenie wersji przenośnej - w obu przypadkach tworzy jeden plik
Nie wiem jak inaczej to pokazać więc nagrałem i pod poniższym linkiem można odsłuchać, strzałkami wystarczy
dojść do pozycji:
dwa link play
i kliknąć enter
https://openload.co/f/rPVN5rwEClI/record002.mp3
Nagrałem jak słychać, żę nie czyta mi ilości przeczytanych oraz jak przy logowaniu czyta mi hasło
dojść do pozycji:
dwa link play
i kliknąć enter
https://openload.co/f/rPVN5rwEClI/record002.mp3
Nagrałem jak słychać, żę nie czyta mi ilości przeczytanych oraz jak przy logowaniu czyta mi hasło
1 likes
Ok, wszystko jasne, po kolei.
Co do generacji jednego pliku, potwierdzam problem, zauważyłem, naprawię w becie 21.
Co do nieinformowania o wpisach i wolnego działania, wszystko jasne.
To jest Elten w wersji 2.181, czyli najnowszej stabilnej.
Czy on przy starcie przedstawia się jako beta?
Jeśli tak, to jest jakiś problem z rozpoznaniem wersji i podam dalszą instrukcję.
Co do generacji jednego pliku, potwierdzam problem, zauważyłem, naprawię w becie 21.
Co do nieinformowania o wpisach i wolnego działania, wszystko jasne.
To jest Elten w wersji 2.181, czyli najnowszej stabilnej.
Czy on przy starcie przedstawia się jako beta?
Jeśli tak, to jest jakiś problem z rozpoznaniem wersji i podam dalszą instrukcję.
1 likes
Inna kwestia, zrobił się mały bałagan propozycjowy.
Masa wątków poświęconych różnym pomysłom.
Sama idea jest dobra, łatwo mi to przeglądać, cieszy mnie ta forma.
Łatwo też oznaczać co wprowadzone, co do zrobienia, generalnie fajnie to wygląda.
Ale... Na samym forum robi się obawiam śmietnik.
Nie znam rozwiązania, może ktoś coś ma jakiś pomysł?
Masa wątków poświęconych różnym pomysłom.
Sama idea jest dobra, łatwo mi to przeglądać, cieszy mnie ta forma.
Łatwo też oznaczać co wprowadzone, co do zrobienia, generalnie fajnie to wygląda.
Ale... Na samym forum robi się obawiam śmietnik.
Nie znam rozwiązania, może ktoś coś ma jakiś pomysł?
Zrobić zpis tego co jest zrobione w jednym wątku i co jakiś czas edytować. A co zostało zostawić a zrobione
wywalić.
wywalić.
1 likes
Wystąpił krytyczny bład przy próie wejścia w dokumenty, może to to, że tam ponad 400 elementów jest? :D
cannot convert nil into String
Section069:1760:in `+'Section069:1760:in `cfile'Section069:1665:in `update'Section069:59:in `update'Section069:428:in `update'Section069:426:in `loop'Section069:437:in `update'Section069:59:in `update'Section058:731:in `main'Section058:729:in `loop'Section058:747:in `main'Section072:29Section072:26:in `loop'Section072:33
cannot convert nil into String
Section069:1760:in `+'Section069:1760:in `cfile'Section069:1665:in `update'Section069:59:in `update'Section069:428:in `update'Section069:426:in `loop'Section069:437:in `update'Section069:59:in `update'Section058:731:in `main'Section058:729:in `loop'Section058:747:in `main'Section072:29Section072:26:in `loop'Section072:33
No i właśnie tutaj wychodzi brak podziału na fora tematyczne.
Ale tak jak wyżej padło - utworzyć forum lub podfroum - Zrealizowane propozycje jako tylko do odczytu
- pozamykane wątki
Ale tak jak wyżej padło - utworzyć forum lub podfroum - Zrealizowane propozycje jako tylko do odczytu
- pozamykane wątki
@Pajper - okazało się, że mam wersję 2.181, teraz mam 2.2 beta i mówi mi, że nie ma dostępnych aktualizacji.
Powinieneś umieścić na serwerze najnowszą wersję bo mimo iż dałem, żeby zainstalował najnowszą wersję
to zainstlaował mi 2.181
Powinieneś umieścić na serwerze najnowszą wersję bo mimo iż dałem, żeby zainstalował najnowszą wersję
to zainstlaował mi 2.181
2 likes
A co ja mam zrobić? Od pewnego czasu, mój osobisty prywatny elten informuje mnie: Kasiu, nowe wzmianki,
jeden. No to ja mu na to: Doobrze eltenku, pokaż, co mi tam owzmiankowano? A on mi na to: A psikus, brak
nowych wzmianek. I co nie wejdę w co nowego: Nowe wzmianki, jeden, a potem enter, i: Brak nowych wzmianek.
jeden. No to ja mu na to: Doobrze eltenku, pokaż, co mi tam owzmiankowano? A on mi na to: A psikus, brak
nowych wzmianek. I co nie wejdę w co nowego: Nowe wzmianki, jeden, a potem enter, i: Brak nowych wzmianek.